כרובית ברוטב פטריות ושקדים
אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי תוספות, אז נסו כרובית ברוטב פטריות-שקדים. מתכון זה מנה ל-8 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 183 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת $1.09 למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו קורנפלור, גרגירי ציר עוף, כרובית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 46% . מתכונים דומים: פנקייקים שוקולד מריר שקדים ברוטב שוקולד מריר , רוטב ג'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , וכרובית צלויה ברוטב טחינה .
הוראות
בסיר המכיל 2.5 ס"מ מים, אדו את הכרובית כולה עד שהיא רכה, כ-10 דקות.
בינתיים, במחבת, מטגנים את הפטריות, השקדים והבצל בחמאה עד שהפטריות רכות. ממיסים את המרק ב-3/4 כוס מים ומוסיפים למחבת.
ערבבו קורנפלור עם המים הנותרים עד לקבלת תערובת חלקה; הוסיפו למחבת. הביאו לרתיחה. בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
מניחים את הכרובית בקערה גדולה; מפזרים מעל את הרוטב.