כרובית צלויה שלמה עם גבינת עיזים מוקצפת
כרובית צלויה שלמה עם גבינת עיזים מוקצפת עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 375 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמנת כבדה, מלח ים גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים מוקצפת, צלוי סקווש קרוסטיני עם גבינת עיזים מוקצפת, ו עגבניות קלויות ומרחבי גבינת עיזים מוקצפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 246°. מביאים יין, שמן, מלח כשר, מיץ, חמאה, פתיתי פלפל אדום, סוכר, עלה דפנה, ו 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיף כרובית, להפחית את החום, ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד סכין בקלות מוסיף למרכז, 15-20 דקות.
באמצעות 2 כפות מחורצים או עכביש רשת, להעביר כרובית גיליון אפייה מעוטר, ניקוז היטב. צלי, סדין מסתובב באמצע, עד חום בכל רחבי, 30-40 דקות.
בעוד כרובית הוא צלייה, תערובת גבינת עיזים, גבינת שמנת, פטה, שמנת, ו 2 כפות שמן במעבד מזון עד חלקה; העונה עם מלח ים.
מעבירים גבינת עיזים מוקצפת לקערה הגשה וטפטוף בשמן.
טפטוף בשמן; מפזרים מלח ים.
מגישים עם גבינת עיזים מוקצפת.
לעשות קדימה: גבינת עיזים מוקצף יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.