כרוב או עוגת סלק
כרוב או עוגת סלק הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, בצל, chard, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: סלט כרוב עיר אמרלד, צ'ארד ואורז, SOUPER טעם רזה של תוניסיה: כרוב, צ'ארד ו צ' יקפיאה תבשיל עם כבש ... מעל הו כל כך חכם קוסקוס, ו כרוב מעושן ועוגות תפוחי אדמה וסלט כרוב אדום עם תפוחים כבושים.
הוראות
שים את החמאה במחבת גדולה, רצוי לא מקל, על חום בינוני. דקה לאחר מכן, להוסיף את כרוב ובצל.
מפזרים מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים הם די רך, על 10 דקות; לא חום.
הסר מהחום, להוסיף את עשבי תיבול, ואז לטעום ולהתאים את התיבול.
בינתיים, קשה לבשל 3 של הביצים, ואז פגז וקוצצים גס.
הוסף לתערובת כרוב מבושל ולתת מגניב בזמן שאתה עושה את הבלילה.
מערבבים את היוגורט, המיונז והביצים שנותרו.
מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים עד לקבלת חלקה. חמאה קלה צלחת קרמיקה או זכוכית 9 12 אינץ'.
מורחים חצי הבלילה על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם מילוי כרוב; למרוח את הבלילה הנותרת על כרוב, באמצעות האצבעות שלך או מרית גומי כדי לוודא שאין פערים במה יהווה את הקרום העליון פשטידות.
אופים במשך 45 דקות; זה יהיה מבריק וזהוב חום.
תנו לפאי להתקרר לפחות 15 דקות לפני שהוא חותך אותו לכמה ריבועים או מלבנים שתרצו. לאכול חם או בטמפרטורת החדר.פשטידת כרוב.
קלאסי מזרח אירופאי: להחליף את כרוב עם 1 ראש בינוני של סבויה או כרוב לבן עשבי תיבול מעורבים עם 2/3 כוס חתוך שמיר טרי.פטריות ופאי כוסמת.
בשרני טעם ומרקם והוא יכול להיעשות עם כמעט כל תבואה מבושלת, כולל חיטה ופירות יער שיפון: תחליף 3 כוסות קצוצות או פרוסות פטריות עבור כרוב ולהוסיף כוס 1 מבושל קאשה .
מוסיף את כוסמת לתערובת פטריות יחד עם עשבי תיבול.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;