כרוב מוקרם בצלצלים מקורמלים
כרוב מוקרם עם שאלוט מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: תרד מוקרם עם שאלוט פריך, סטקהאוס מוקרם תרד עם בצלצלים פריכים, ו שאלוט מקורמל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
לטאטא בקמח ומבשלים 2 עד 3 דקות, לא מאפשר לתערובת להשיג כל צבע.
לטאטא את החלב החם ומבשלים עד מעובה. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד למכרז, על 10 עד 15 דקות.
מסננים במסננת ואז חוזרים לסיר.
מוסיפים רוטב שמנת ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, בערך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צלחת מוקרם כרוב ולאחר מכן העליון עם שאלוט קרמל.
ממיסים את החמאה והסוכר בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהם מתחילים להשחים בכל רחבי, כ -10 דקות.