כרוב ממולא מטוגן
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. נסו טאקו גינס צלוי צלעות קצרות עם כרוב צלוי של גינס, כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, ו כרוב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
הסר את הגבעול המרכזי הקשה מעלי הכרוב. להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הכרוב, ואז לבשל רק 1-2 דקות עד העלים מתחילים לנבול.
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים.
לנקז היטב, ואז לטפוח יבש עם מגבת תה.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל, ומטגנים במשך 5 דקות עד להשחמה קלה.
מוסיף רוזמרין וסלרי, ואז לבשל 8 דקות יותר. מערבבים את האורז, ואז לבשל במשך דקות או כך עד הגרגרים נוצצים.
הסר מהחום, מערבבים את הערמונים והאוכמניות, ואז מתבלים.
כפית קצת מלית על עלה כרוב, להתגלגל ולקפל בצדדים כדי לצרף את המילוי. שים בשכבה אחת בצלחת גדולה, משומנת, רדודה עם להצטרף מתחת. למלא את העלים הנותרים באותו אופן.
מערבבים את המניה, חומץ ודבש, ואז לשפוך על הכרוב. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף, אופים עבור 1 hr, לחשוף, ואז לבשל עוד 15 דקות.