כרוב ניצנים עם בייקון מעושן בשמנת חרדל עם קרום פרמזן
כרוב ניצנים עם בייקון מעושן בשמנת חרדל עם קרום פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11220 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי שום, חלב, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו כרוב ניצנים צלוי פרמזן עם בייקון מעושן כפול, כרוב ניצנים צלוי ובייקון ברוטב חרדל, ו כרוב ניצנים מצופה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תחמיץ את כרוב הניצנים עד שיהיה רך ותניח בצד.לבשל את הבייקון במחבת, לשים אותו בצד ולנקז את כל אבל כף של השמן.
מוסיף את החמאה למחבת ולתת לו להמיס ולאחר מכן בועה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד למכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא רק מתחיל להשחים קצת.
מערבבים בחלב, אגוז מוסקט, חרדל, מלח ופלפל וחצי מהגבינה וחום עד שהגבינה נמסה והרוטב מתעבה.
מערבבים כרוב ניצנים ובייקון לתוך הרוטב ויוצקים לתבנית אפייה.
מערבבים את פירורי הלחם ואת הגבינה הנותרת ומפזרים על גבי כרוב הניצנים.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד שהוא מבעבע בצדדים וחום זהוב על גבי, כ 15-20 דקות.