כריות מלאות אגוז
מתכון זה מכין 28 מנות עם 97 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצה, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו סטולן מלא אגוז, עוגות קפה מלאות אגוזים, ו קרפים מלאים בגבינה או באגוז (אטאיף) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חותכים חמאה וגבינת שמנת לקמח עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. תערובת תערובת יחד עד צורות בצק חלקה, כ 3 דקות. טפיחה למלבן; לעטוף בניילון נצמד. מקררים במשך שעה 1 או עד המשרד. למילוי, לשלב את האגוזים, סוכר, חלב וניל.
פורשים בצק ומניחים על משטח מקומח קלות.
רול לתוך 17-1 / 2-ב. איקס 10-אין. מלבן; לחתוך לתוך 2-1 / 2-ב. ריבועים.
מניחים כפית מילוי ברמה במרכז כל ריבוע. להרטיב קצוות במים; מקפלים לשניים ואוטמים בעזרת מזלג.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
הסר למתלים להתקררות. אבק עם סוכר ממתקים.