קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כריך אלביס (חמאת בוטנים בגריל, בייקון, ובננה)

כריך אלביס (חמאת בוטנים בגריל, בייקון, ובננה)
כריך אלביס (חמאת בוטנים בגריל, בייקון, ובננה) עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1301 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 442 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים מוקרמת, סוכר מגורען, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריך חמאת בוטנים ובננה חם של אלביס פרסלי, עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, ו סופגניות בננה אפויות עם חמאת בוטנים ובייקון {אלביס דונאטס} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך, 6 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון מגבת נייר מרופדת צלחת מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מערבבים לתוך חמאת בוטנים; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה שניתנו שומן לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים חמאה וסוכר מגורען בקערה קטנה. מערבבים ב 2 כפות שמורות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
חום 2 כפות שומן במחבת ריקה עכשיו מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בננות וסוכר חום ומבשלים עד קרמל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
7
הסר מהחום, להוסיף ויסקי, ולהצית עם התאמה. כאשר להבות לדעוך, להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8
מורחים כל פרוס של לחם (בצד הפשוט) עם כ 3 כפות תערובת חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
9
להפיץ פרוסות בננה באופן שווה בין 4 פרוסות לחם, ולאחר מכן להפוך הנותרים 4 פרוסות מעליהם ולחץ בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
מחבת חום מעל חום בינוני. כריכי בישול, 2 בכל פעם, עד קריספ וזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברה למתלה קירור ולאפשר להגדיר כ 3 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מגישים חמים.