לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו כריך הודו קלוי עם מלח. מנה אחת מכילה 1672 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו מחמצת, חרדל דיז'ון, פסטו פלפל קלוי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך הודו קלוי עם מלח אייל עם פסטו פלפל אדום, תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, ו תרנגול הודו מלוח קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את חזה ההודו מתחת למים קרירים ומייבשים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר מוסיפים את הבירה, החרדל, האגבה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים את חזה ההודו, מוודאים שהוא מצופה במלואו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעור
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אחוז טקילה בלנקו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הכניסו את השקית לקערה כדי למנוע דליפה והכניסו למקרר למשך 45 דקות. אין להשרות אותו יותר מ-45 דקות או שהשד יהפוך למלוח מדי. בזמן שההודו מתמלח, הכינו את פסטו הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מסננים את מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה בתבנית צלייה רדודה (הערת שף: אין לשטוף הודו). צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות צלזיוס, על מדחום קריאה מיידית, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומאפשרים לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מבעוד מועד. מקררים את הבשר עד שמוכנים להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר שההודו התקרר, הוציאו את כל הבשר מהעצם וחתכו אותו באלכסון למנות בעובי 1/2 אינץ'. קוצצים גס 3/4 כוס מירקות הג ' יארדיניירה ומוסיפים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים 4 כפות מפסטו הפלפל האדום וזורקים לאיחוד. פורסים את הלחם ומורחים קלות את הנתחים עם חלק משאריות הפסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם הפרובולון בתחתית, ואז את ההודו הפרוס ותערובת הג ' יארדיניירה. מעל הכל טבעות רוג ' ו, מכסים בפרוסת לחם נוספת ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו פרוס
פרובולון
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגדר גריל לחום גבוה. צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים אותם מהחום ומכניסים אותם לקערה קטנה. מכסים את הקערה ונותנים להם לאדות. מגניב אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים למעבד מזון את הפלפלים הקלופים הקלויים, הבזיליקום, השום, הגבינה, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, משחת האנשובי, המלח והפלפל. דופק עד לשילוב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בזמן שהמעבד פועל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובי
למרקם חלק וניתן למריחה
סטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים את השמן ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
שלב את הרוטב החם, הקטשופ והמים בקערה רדודה עד להטמעה. ב -4 קערות נפרדות ורדודות או תבניות פאי, הפרידו את החלב, הקמח והפנקו והכניסו את כל הקערות לסדר העבודה הזה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
טובלים את טבעות הבצל בחלב החמאה, אחר כך בקמח, ואז בתערובת הרוטב החם ומסיימים אותם עם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
15
טובלים את הטבעות בקבוצות ומטגנים בשמן עמוק עד שהם אדומים בוהקים ומתחילים להשחים, כ -2 עד 3 דקות, הופכים לפי הצורך. לאחר הטיגון מוציאים אותם מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.