קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

כריך הודו קלוי עם מלח אייל

כריך הודו קלוי עם מלח אייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו כריך הודו קלוי עם מלח. מנה אחת מכילה 1672 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו מחמצת, חרדל דיז'ון, פסטו פלפל קלוי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך הודו קלוי עם מלח אייל עם פסטו פלפל אדום, תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, ו תרנגול הודו מלוח קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את חזה ההודו מתחת למים קרירים ומייבשים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר מוסיפים את הבירה, החרדל, האגבה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים את חזה ההודו, מוודאים שהוא מצופה במלואו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הכניסו את השקית לקערה כדי למנוע דליפה והכניסו למקרר למשך 45 דקות. אין להשרות אותו יותר מ-45 דקות או שהשד יהפוך למלוח מדי. בזמן שההודו מתמלח, הכינו את פסטו הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מסננים את מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה בתבנית צלייה רדודה (הערת שף: אין לשטוף הודו). צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות צלזיוס, על מדחום קריאה מיידית, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומאפשרים לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מבעוד מועד. מקררים את הבשר עד שמוכנים להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר שההודו התקרר, הוציאו את כל הבשר מהעצם וחתכו אותו באלכסון למנות בעובי 1/2 אינץ'. קוצצים גס 3/4 כוס מירקות הג ' יארדיניירה ומוסיפים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים 4 כפות מפסטו הפלפל האדום וזורקים לאיחוד. פורסים את הלחם ומורחים קלות את הנתחים עם חלק משאריות הפסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם הפרובולון בתחתית, ואז את ההודו הפרוס ותערובת הג ' יארדיניירה. מעל הכל טבעות רוג ' ו, מכסים בפרוסת לחם נוספת ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו פרוסהודו פרוס
פרובולוןפרובולון
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגדר גריל לחום גבוה. צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים אותם מהחום ומכניסים אותם לקערה קטנה. מכסים את הקערה ונותנים להם לאדות. מגניב אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים למעבד מזון את הפלפלים הקלופים הקלויים, הבזיליקום, השום, הגבינה, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, משחת האנשובי, המלח והפלפל. דופק עד לשילוב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בזמן שהמעבד פועל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובימשחת אנשובי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים את השמן ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
שלב את הרוטב החם, הקטשופ והמים בקערה רדודה עד להטמעה. ב -4 קערות נפרדות ורדודות או תבניות פאי, הפרידו את החלב, הקמח והפנקו והכניסו את כל הקערות לסדר העבודה הזה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
טובלים את טבעות הבצל בחלב החמאה, אחר כך בקמח, ואז בתערובת הרוטב החם ומסיימים אותם עם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
15
טובלים את הטבעות בקבוצות ומטגנים בשמן עמוק עד שהם אדומים בוהקים ומתחילים להשחים, כ -2 עד 3 דקות, הופכים לפי הצורך. לאחר הטיגון מוציאים אותם מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתנקטר אגבהנקטר אגבה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)משחת אנשובימשחת אנשובי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופףעלים בזיליקום ארוז באופן רופף340פלפל האבנרובירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)בירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)1kgsעצם בשד טורקיהעצם בשד טורקיה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום גויה®שום גויה®1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב חריף (מומלץ: Sriracha)רוטב חריף (מומלץ: Sriracha)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)ירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלוייםצנוברים קלויים32 כפות חמאה מומסתגבינת פרובולונה, חתוכה לשנייםגבינת פרובולונה, חתוכה לשניים3largesפלפל אדוםפלפל אדום0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'4קרום: פירורי קרקר גרהםפסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמןפסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמן1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1כיכר(24 אינץ') זרע שאור(24 אינץ') זרע שאור3קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'ון אבן קרקעחרדל דיז'ון אבן קרקע2largesבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכתבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכת1אוראו ממולאים כפוליםאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®