קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

כריך טונה עם בייגל ספידי

כריך טונה עם בייגל ספידי
ספידי בייגל טונה להמיס הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך בייגל, מיונז, טונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 80%. נסו כריכי בייגל טונה, כריכי בייגל טונה, ו נמס בייגל הולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הטונה, המיונז והחרדל בקערה בינונית, באמצעות מזלג כדי לרסק את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
מעל כל בייגל חצי עם חצי מתערובת הטונה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מפזרים את צמרות עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
5
מניחים חצאי בייגל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את חצאי הבייגל בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.