כריכים במרינדה בגריל
אם יש לך בערך 8 שעות ו-39 דקות לבלות במטבח, סנדוויצ'ים צלויים בגריל עשויים להיות מתכון סופר ללא חלב לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 37 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 499 קלוריות . אם יש לך שמן זית, שום, סטייק פלנק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . מתכונים דומים: סטייק פלנק בגריל בגריל , סטייק פלנק בגריל במרינדה ו-Mo J" וסטייק פלנק בגריל בגריל .
הוראות
למרינדה: בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את רוטב הסויה, השמן, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון, השום והפלפל.
מוסיפים את הסטייק הפלנק, אוטמים את השקית ומכניסים למקרר ל-8 שעות לפחות.
מסננים את הסטייק, זורקים את המרינדה.
מניחים את הסטייק על הגריל. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד, או עד לטמפרטורה הרצויה. (ניתן גם לאפות ב-425 מעלות F עד שמדחום בשר המוכנס בחלק העבה ביותר יראה 145 מעלות, 40 עד 45 דקות.)
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
לרוטב חזרת בייקון: בקערה קטנה מערבבים את הבצל הירוק, המיונז, הבייקון, החזרת, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מכסים ומצננים.
מורחים את הכמות הרצויה של רוטב חזרת בייקון על תחתית הלחמניות. מעל עם הכמות הרצויה של ארוגולה. למעלה עם סטייק פלנק פרוס. מכסים בראשי גלילים.