כריכי בצל מקורמלים בפורטובלו
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, כובעי פטריות פורטובלו, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים, ו עוף וקרמל-כריכי בצל.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מניחים פטריות, צד כובע למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; מטגן 5 דקות.
מברשת פטריות בתערובת. לצלות 5 דקות; להפוך ולצחצח פטריות בתערובת. לצלות 5 דקות או עד פטריות מכרז. למעלה באופן שווה עם בצל.
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל אחד, ומפזרים באופן שווה עם פלפל. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.