קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

כריכי גבינה צרפתיים

כריכי גבינה צרפתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל גבינה צרפתי כריכים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט אבוקדו וסרדין צרפתי, כריכי נקניק וגבינה הוואי (Aka כריכי Tailgate), ו Crockpot משך חזיר + גבינת בירה טוסט גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים מיונז בצד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה ארבע פרוסות עם שתי פרוסות גבינה. למעלה עם לחם שנותר, צד מיונז למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
חותכים כל כריך לארבעה משולשים.
3
בקערה, לנצח את הביצה, חלב ומלח. טובלים סנדוויצ ' ים בתערובת ביצים, ואז מתגלגלים בפירורי קרקר. לעטוף בנייר כסף להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
במחבת, חום 1 ב. של שמן 375°. מטגנים כמה כריכים קפואים בכל פעם במשך 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'