כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר
כריכי דגים בפירורי לחם עם רוטב טרטר מנטה-Caper עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 499 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, panko, בצל וידאליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/8 כפית פלפל. תניח בצד את רוטב הטרטר.
מערבבים בצל ומי קרח; להשרות 20 דקות.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח באופן שווה על פני דגים.
מניחים קמח בצלחת רדודה; מניחים חלבונים ביצה בצלחת אחרת.
שים את פאנקו במקום אחר. לדלות את שני הצדדים של דגים בקמח; לטבול ביצה לבן, לדלות בפנקו.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף דגים למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים דגים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מורחים על 4 כפיות תערובת מנטה על המחצית התחתונה של כל לחמניה. למעלה כל אחד עם פילה דגים 1. מסדרים בצל באופן שווה על פני דגים; למעלה עם 2 פרוסות עגבניות וחצי העליון של לחמניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.