קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות46
מגזין

כריכי חזיר בקרוליינה

כריכי חזיר בקרוליינה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי חזיר בקרוליינה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 425 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, רוטב ברביקיו קרוליינה, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי חזיר קרולינה, כריכי חזיר בסגנון קרוליינה, ו כריכי חזיר ביריים איטיים קרולינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
חותכים כל חתיכה לאורכה במחצית.
4
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים לשפשף יבש על כל חזיר; לחץ לתוך חזיר. מכסים בפלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו, להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן או ברביקיו 107°. כדי250.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3
מניחים חזיר על מתלה במעשן או ברביקיו. כיסוי; לבשל עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 165 ° F., הפיכת חזיר צחצוח עם סמרטוט קר כל 45 דקות, על 6 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על 107°. כדי 250 ° f. טמפרטורה וצ ' יפס עץ סחוט יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5
להעביר חזיר כדי לנקות גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס. תל על מגש.
7
יוצקים כל מיצים מסדין על חזיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
להעביר חזיר וכל מיצים לתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת. לפני שתמשיך, לחמם חזיר, מכוסה, ב 177°. תנור על 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מחלקים חזיר בין תחתית לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
טפטוף קל עם רוטב ברביקיו. למעלה עם סלט כרוב. כיסוי עם צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי