כריכי חזיר עם סלט כוסברה-Jalapeno נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 354 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותרימו עלי כוסברה, גלילי מעדנייה, פלפלים חריפים ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: כריכי בשר חזיר עם סלט הכוסברה, כריכי חזיר מבשלים איטיים עם סלט ליים עם כוסברה, ו כריך עוף מטוגן בחמאה, סלט כרוב, ופל צ'דר Jalapeno.
הוראות
1
בשר מחממים תנור ל -300 מעלות.בנדיבות מלח ופלפל צלי חזיר, ולאחר מכן להגדיר אותו על גבי הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את פחית הפלפלים על החזיר (כוללים את הרוטב.)
מניחים את המכסה בחוזקה על הסיר, ולאחר מכן להגדיר את הסיר בתנור. מבשלים לפחות שש שעות, הופכים את הצלי פעמיים או שלוש במהלך תהליך הבישול. בדוק בשר לאחר שש שעות; זה צריך להיות לחלוטין מתפרק (השתמש שני מזלגות כדי לבדוק.) אם זה לא מתפרק, לחזור לתנור עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר בשר מן הסיר ומניח על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר. השתמש בשני מזלגות לגרוס בשר, השלכת חתיכות גדולות של שומן. מסננים כמה שיותר שומן מהחלק העליון של נוזל הבישול כמו שאתה יכול ולזרוק אותו. החזירו את הבשר הגרוס לנוזל הבישול, והישארו חמים עד שיהיה מוכן להגיש. (ניתן גם לקרר את הבשר והנוזל בנפרד, ולאחר מכן להסיר שומן מוקשה ברגע שהוא קר. ואז לחמם את הנוזל על הכיריים ולהחזיר את הבשר לנוזל להתחמם.) סלט כרוב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מעל כרוב. לזרוק לשלב. מכסים ומקררים שעתיים. לפני ההגשה, לזרוק עלי כוסברה. SANDWICHESButter שני חצאים של לחמניות קייזר, אז חום אותם על מחבת או מחבת עד זהב פריך על פני השטח. תעמיסו כל כריך עם בשר חזיר מגורר, ואז תעמיסו אותם עם סלט הכרוב. הקסם הוא בשילוב של הנוזל החם מהבשר והנוזל הקרמי, הקרמי מהסלט.