כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים
כריכי קוקוס Macaroon עם סיד דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלח, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים, פאי ליים מפתח עם קרום קוקוס Macaroon, ו טקילה-ליים-עוגיות קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 163° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מערבבים יחד קוקוס, סוכר, קמח ומלח עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מוסיפים חלבונים ביצה תמצית שקדים ומערבבים עד בשילוב היטב.
לארוז בצק למדוד כפית, רצוי עם מרית אופסט, גירוד זה ברמה, ולאחר מכן להשתמש מרית כדי להסיר בצק כפית בתל יחיד. סדר ערימות, צד מעוגל למעלה, 1 אינץ ' זה מזה, על דפי אפייה.
אופים עד רק קפיצי למגע וישבנים הם זהובים חיוורים, 8 עד 12 דקות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע האפייה.
הסר עוגיות מהתנור ומפזרים בעוד עדיין חם עם נצנצים אכילים, אם שימוש. עוגיות מגניב על תבנית אפייה 1 דקה, ולהעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
להקציף יחד גרידת ליים ומיץ, סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר עד קורנפלור הוא מומס, ואז לטאטא בחמאה. להביא לרתוח על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להפחית את החום ולהמשיך להתבשל במהירות, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
קלות לנצח חלמונים בקערה קטנה, ואז לאט להוסיף 1/4 תערובת ליים כוס, לטאטא.
להוסיף תערובת חלמון לתערובת לימון הנותרים, לטאטא, ואז לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk, 1 עד 2 דקות.
להעביר לקערה, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, על 1 שעה.
להעביר קרם סיד שקית ניילון ולחץ את אוויר עודף. חיתוך 1/8 אינץ ' פתיחה בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה ממש מעל קולד.
שים 1 עוגייה, צד שטוח למעלה, על משטח עבודה וצינור על 1/2 כפית סיד על עוגייה, ולאחר מכן העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, כדי ליצור כריך. תכין עוד סנדוויצ ' ים באותו אופן.
* קרם סיד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. יהיה לך שאריות סיד (זו הכמות הנכונה של קרד עבור 1 טיפה של צבע מאכל; פחות קרד והצבע יהיה אינטנסיבי מדי), אבל זה ישמור במשך שבועות, מכוסה, במקרר שלך, והוא טעים על טוסט או ביסקוויטים חמים.* עוגיות דחוקות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום, מקורר, 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה.