סנדוויצ'ים סטייק האגף הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. לכו לחנות והרימו חרדל טחון, ג'ינג'ר טחון, שום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. נסו כריכי סטייק צלע על האש, כריכי סטייק צלויים (או צלויים) , ו כריכי סטייק צלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את הבצל, היין, רוטב הסויה, 1/4 כוס שמן זית, 2-1/2 כפיות שום, חרדל וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפלפלים והבצל. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 3 שעות או לילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה טובלים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מסננים וזורקים את המרינדה מירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מניחים בסל גריל. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית-חמה במשך 9-11 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
בקערה קטנה שלבו את הפלפל, ושאר השמן והשום; מברישים מעל דפנות הלחמניות החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על הגריל למשך 2-3 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
פורסים דק סטייק על פני התבואה; מניחים על תחתית הלחמנייה. למעלה עם ירקות ולחמניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.