קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי

כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי
כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחמניות קייזר, זרעי כמון, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו 5: 2 דיאטה - מאפה תפוחי אדמה בסגנון מרוקאי = 233 קלוריות, בישול איטי בסגנון מרוקאי עוף ותבשיל תפוחי אדמה, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את הביצים במים קרים על ידי 1 1/2 אינץ ' בסיר 1 1/2-ל 2 ליטר ולהביא לרתיחה מתגלגלת, מכוסה חלקית. להפחית את החום נמוך לבשל ביצים, מכוסה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים חמים, מכוסה, 15 דקות. יש לשטוף ביצים מתחת למים קרים 5 דקות כדי להפסיק לבשל. מקלפים ביצים ורבע לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
בינתיים, טוסט זרעי כמון במחבת יבשה 12 אינץ כבד על חום מתון, ערבוב, עד ריחני כמה גוונים כהים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים לקערה להתקרר, ואז לטחון לאבקה במטחנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מבשלים פלפלים, בצל, תפוחי אדמה, מלח ופלפל בשמן באותו מחבת על אש מתונה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם השחמה מאוד רך, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים קצה של כל גליל ומוציאים קצת לחם מהמרכז כדי ליצור כיס עמוק רחב בכל גליל. שים 2 מגורי ביצים בתחתית כל כיס ולמלא בתערובת ירקות. מילוי עליון בכל כריך עם 2 של רבע ביצה הנותרים ומפזרים קצת כמון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מגישים כריכים עם כמון ונפט הנותרים harissa לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
HarissaHarissa
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-