קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות38
מגזין

כריש מוזמביקני

כריש מוזמביקני
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריש מוזמביקני, סרטנים מתובלים מוזמביקנים עם אורז קוקוס, ו כריש כחול.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את מיץ לימון, ברנדי, מיונז, זנגביל ושום בקערת ערבוב. הגדר aside.To הפוך את התבלין דגים, לשלב את המלח, כוסברה, ופלפל שחור בקערת ערבוב קטנה. להפריש אבל לשמור בתוך reach.In מחבת סאוט, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להוסיף את הכריש. מתבלים כל חתיכה עם תבלין הדגים וממשיכים לטגן פאן.לאחר כל חתיכה הוא פריך בצד אחד, להתהפך ולחזור על הליך תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרישכריש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הרוטב למחבת ומתחילים להפחית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הקינמון והשום. כאשר הרוטב חום ועבה והכריש מבושל היטב, להסיר את המחבת מן המבער.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרישכריש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הכריש על כל צלחת וכפית על הרוטב החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
כרישכריש
5
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר