כתף חזיר מעושן איטי עם סלאו כרוב נאפה ו-Queso Fresco
אם יש לך בערך 15 שעות לבלות במטבח, כתף חזיר מעושן איטי עם סלאו כרוב נאפה ו-Queso Fresco עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -58 גרם חלבון , 20 גרם שומן ובסך הכל 519 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. תמורת $3.13 למנה , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 25 אוכלים וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אם יש לכם רוטב חריף, טימין, קסו פרסקו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מדהים. מתכונים דומים: כתף חזיר מעושן איטי עם סלאו כרוב נאפה וקווסו פרסקו ,קציצות חזיר עם רוטב שזיפים וסלאו כרוב נאפה , וטאקו עוף מטוגן קוריאני עם סלאו מתוק, נודלס פריך + פרסקו קוויסו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ (היקורי או תפוח), שהושרו במים 30 דקות
מחממים את השמן בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הטימין, השום, הבצל, אבקת האנכו צ'ילי, הסוכר החום, הכמון, הכוסברה, מיץ התפוזים, מיץ הליים, 1/2 מים וצ'יפוטלה, ומבשלים עד שהסוכר נמס.
שמים את החזיר במחבת גדולה ויוצקים על המרינדה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים את בשר החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול.
מחממים גריל פחמים לחום עקיף ומניחים את שבבי העץ המושרים על גבי הגחלים.
מניחים את החזיר על הגריל, מכסים ומניחים לעשן עד שהטמפרטורה בתוך הגריל היא 220 מעלות F.
הוסף צ'יפס לפי הצורך כדי להמשיך לעשן עד שהטמפרטורה הפנימית של בשר החזיר תגיע ל-140 מעלות צלזיוס. לאחר מכן פשוט תן לבשר לסיים את הבישול עד שהטמפרטורה הפנימית תגיע לכ-190 מעלות צלזיוס. זה יכול לקחת כ-5 שעות.
גרוס את בשר החזיר והגיש בטורטיות החמות בציפוי מעט סלאו כרוב נאפה, רוטב חריף, עלי כוסברה טריים וקסו פרסקו.
מקציפים את המיונז, החומץ, השמן וזרעי הסלרי עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל.
טורפים פנימה את הבצל הירוק והסרנו צ'ילי.
מניחים את הכרוב והגזר בקערה גדולה.
מוסיפים את הרוטב ואת ה-queso fresco, ומערבבים לאיחוד.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור כתף חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את Etude Heirloom פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![אטיוד ירושה פינו נואר]()
אטיוד ירושה פינו נואר