כתף חזיר עם סלסה ורדה
מתכון כתף חזיר עם סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 558 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם רוזמרין, מרווה, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו שומר-שפשף כתף חזיר עם סלסה ורדה, חזיר בסלסה ורדה, ו סלסה ורדה חזיר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
עם ריצת מעבד, טיפת אנשובי ושום דרך צינור הזנה וקוצצים דק. לגרד את הצדדים של קערה.
מוסיפים פטרוזיליה, עלי סלרי, מיץ לימון, קליפת לימון, חומץ יין אדום, רוזמרין קצוץ ומרווה קצוצה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד כמעט חלקה. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן זית.
להעביר סלסה ורדה לקערה. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור; מחממים ל 232°.
מערבבים שום, מרווה, רוזמרין, מלח גס כשר, ופלפל שחור טחון טרי בקערה קטנה.
מברשת שמן על כל חזיר, ואז לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי.
מניחים חזיר על מתלה להגדיר במחבת צלייה. צלי 20 דקות. להפחית את החום ל 149° ולהמשיך לצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לאוגרים במרכז185, על 6 1/2 שעות.
הסר חזיר מהתנור; אוהל עם נייר כדי לשמור על חום.
חותכים לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים עם סלסה ורדה לצד.