לאכול במשך שמונה דולרים: מרק עדשים אדום מרוקאי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, עלי כוסברה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, מרק עדשים מרוקאי, ו מרק עדשים מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול, או בסיר כבד מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מטגנים בצל וגזר, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים שום, כמון, זנגביל טחון, ומלח וממשיכים לטגן עד ריחני מאוד, על 2 דקות.
מוסיפים עדשים, רסק עגבניות ומניות.
מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסים חלקית עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות. מוסיפים חצי כוסברה ומיץ לימון. טעם לתיבול.
מרק כפית לתוך קערות, ומקשטים עם כוסברה נותרת.