לאלה רוך
Lalla Rookh נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך ברנדי תפוחים, תמצית vanillan, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הגלידה במקרר עד שהתרכך מעט, כ -30 דקות.
מניחים את הגלידה מרוכך בקערה גדולה, באמצעות מרית גומי, מערבבים עד שיש לו עקביות חלקה ולא נותרו חתיכות קפואות.מחלקים את הגלידה בין 8 קערות קטנות (1/2-כוס) רדודות להחליק את צמרות עם החלק האחורי של כף. להקפיא עד הגלידה הוא חצי, כ -30 דקות.באמצעות כף מלון או כף קטנה, לגרוף על 2 כפות של גלידה ממרכז כל קערה כדי ליצור שוקת עמוקה. שמור את הגלידה גורפת לשימוש נוסף. להחזיר את הגלידה למקפיא להירגע לחלוטין, לפחות 2 שעות או לילה.כאשר מוכן לשרת, להסיר את הגלידה מהמקפיא ולתת להתרכך בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. בינתיים, לצנן את הקערה הנקייה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף מקציף במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה המצוננת ומקציפים במהירות בינונית עד לפסגות בינוניות טופס, על 2 דקות; להפריש. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
לטאטא את השמנת, הסוכר, וניל עד פסגות בינוניות טופס, על 2 עד 3 דקות.) לאט לאט לשפוך 1 כף של קלבדוס לתוך כל שוקת, ממלא אותו רק עד למעלה (אל תתנו לו לשפוך מעל). מעל כל קערה עם מנה של קצפת וקצת אגוז מוסקט.