לא ללוש פיצה ביאנקה
לא ללוש פיצה Biancan הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 2305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. נסו פיצה ביאנקה דיפ, פיצה ביאנקה, ו פיצה ביאנקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה ומקציפים יחד עד הומוגנית.
מוסיפים מים ומערבבים עם כף עץ עד שלא נשאר קמח יבש. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר בין לילה.
למחרת, קמח קלות את הבצק ואת הידיים. לגרד את הבצק מהקערה על פיסת נייר קלף משוריינת היטב להגדיר בתוך גיליון אפייה מעוטר בעדינות לקפל את הבצק לתוך כתם אפילו במרכז. אבק עם קמח לכסות במגבת מטבח נקייה. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד כמעט הוכפל בנפח, על 2 שעות.
30 דקות לפני האפייה, התאימו את מתלה התנור למיקום עליון-אמצעי, הניחו עליו אבן אפייה (או ערימה כפולה של גליונות אפייה) וחיממו מראש את התנור ל-550 ° F. מתחו בעדינות את הבצק לצורה מלבנית אפילו (אין צורך להרים אותו). בזהירות להקפיד על המשטח העליון עם קצות האצבעות.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ים גס ורוזמרין אם משתמשים.
מעבירים תבנית אפייה שלמה עם בצק לפיצה.
אופים במשך 5 דקות רק עד הפיצה הוא מעט מוצק.
הסר מהתנור ולהעביר פיצה לקליפת פיצה. זרוק נייר קלף. להחזיר פיצה לאפות ישירות על אבן האפייה עד חום זהוב שרוף, על 10 עד 15 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך גדול, לחתוך 8 או 12 פרוסות מלבניות, לשרת.