לא עוד חזיר מלוח לחג הפסחא.
לא עוד חזיר מלוח חג הפסחא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 14213 קלוריות, 1011 גר' של חלבון, ו 786g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור פסחא. . אם יש לכם אננס, חלב, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. נסו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ כל שומן גלוי מפני השטח של בשר חזיר ומקום לחתוך את הצד במחבת צלייה.
יוצקים מספיק חלב על החזיר כך שהוא מסתיים על 1/4 אינץ ' עמוק בתחתית מחבת הצלייה. השתמש בידיים שלך כדי לארוז את החזיר בציפוי נדיב של סוכר חום. מכסים את הסוכר החום בשכבה של אננס כתוש, ארוז באותו אופן. זה בסדר שיש כמה כתמים חשופים אבל נסה לא. מכסים את החזיר בנייר אלומיניום ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כאשר התנור חם, מניחים את החזיר, עדיין מכוסה בנייר כסף, לתנור. צלוי במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להסיר את רדיד אלומיניום ו baste עם כל מיצים שהצטברו בתחתית המחבת. המשך צלייה במשך 30 דקות נוספות, או עד חזיר מחומם דרך.