קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לבבות שקדים Joy

לבבות שקדים Joy
שקדים Joy Hearts נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שקדים, פירורי שוקולד למחצה, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבבות שקדים מתפוררים, לבבות פרנץ ' טוסט שקדים, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. לשטוף עובש סיליקון בצורת לב עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים על תבנית אפייה ואופים ריקים במשך 5 דקות להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה גדולה משלבים את הקוקוס, השקדים וקרם הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים היטב.
6
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד בכל אחד מחללים בצורת לב על גיליון אפיית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים 1/2 כפית של תערובת קוקוס-שקדים למרכז של כל חללים, על גבי פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
מניחים 8 עד 10 פירורי שוקולד נוספים על גבי תערובת קוקוס-שקדים, מסדרים אותם כך המרכזים מכוסים בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
העברת גיליון עוגיות עם עובש לתנור ואופים עד שוקולד מתחיל להמס וקל להפיץ, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר מהתנור. השתמש כפית ועם תנועה הנעה להפעיל את קצה הכף סביב הקצוות של כל חלל כדי להבטיח כי שוקולד נמס לחלוטין מעילה על החלק התחתון של החלל. השתמש בחלק האחורי של הכפית כדי להחליק את "תחתית" של השוקולדים כי הם עם הפנים כלפי מעלה. לבסוף, בעדינות לנער את עובש סיליקון למעלה ולמטה קצת לכפות את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מניחים את מחצלת סיליקון במקרר במשך 1 שעה להגדיר.
12
הסר מהמקרר ולהפוך בעדינות את החללים לשחרר את השוקולד. השתמש בסכין חמאה כדי להחליק את הפתיתים ולהפוך את תחתית השוקולדים שטוח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה