לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון
נסו מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב.
לרסס מחבת עם ספריי בישול ולחמם את המחבת. טופס את התערובת לקציצות ומבשלים משני הצדדים על חום בינוני גבוה עד משחימים היטב.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת וחזור עד תערובת הבשר משמש למעלה. או לבשל על גריל עד כל הכבוד.
מגישים בלחמניות המבורגר קלויות עם בצל קצוץ מוקפץ, חרדל אנגלי, חסה ועגבניות.
מרכיבים
0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נקניקיית חזיר לא מכוסה2larges
(חלקית &)6קצת קישואים קצוצים
מאפינס אנגלי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי6קצת קישואים קצוצים
חסה, להגשה6קצת קישואים קצוצים
חרדל אנגלי, להגשה1
בצל, קצוץ ומטוגן עד משחימים היטב6קצת קישואים קצוצים
בצל קצוץ מוקפץ, להגשה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1באט מומס
עגבניות, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס