לבשל את הספר: חפרפרת עיזים Rojo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך טימין, בשר תבשיל עיזים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. נסו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים, מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות גדולות, ואז לבשל אותם במחבת יבשה להגדיר על חום בינוני עד השחמה קלה מאוד ארומטי.
להעביר אותם לקערה גדולה, לכסות עם מים רותחים, ולהניח בצד במשך 20 דקות.
בינתיים, להמיס 2 כפות של שומן בייקון בתנור הולנדי גדול או צרפתי על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 3 דקות.
לדחוף את הבצל והשום לצדדים של הסיר, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות הבשר בקבוצות, להשחים אותם היטב בשומן שיורית. כשהם חומים, מעבירים אותם לצלחת ומוסיפים עוד עד שכולם נעשים יפה.
תוריד את הסיר מהחום. לגרוף את הבצל והשום ולמקם אותם בבלנדר או במעבד מזון מצויד להב החיתוך.
מסננים את הצ ' ילי במערך מסננת בכיור, ולאחר מכן מוסיפים אותם לבלנדר או מעבד מזון. כמו כן להוסיף את רוטב ווסטרשייר, טימין, אורגנו, ציפורן, פלפל, עלה דפנה. תערובת או מחית עד חלקה.
ממיסים את 2 כפות הנותרים שומן בייקון בסיר להגדיר בחזרה על אש בינונית. לגרד את הדבק צ ' ילה לתוכו ומטגנים במשך 3 דקות, תוך ערבוב כמעט כל הזמן.
להחזיר את הבשר וכל מיצים על הצלחת לסיר. גם להוסיף את המרק וחומץ. להביא מבשלים, ערבוב מדי פעם; ואז לכסות, להפחית את החום נמוך מאוד, ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.
מוסיפים את הבננות לסיר וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר מתפרק במכרז, בין 1 ל-1½ שעות נוספות.