קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

לבשל את הספר: חפרפרת עיזים Rojo

לבשל את הספר: חפרפרת עיזים Rojo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך טימין, בשר תבשיל עיזים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. נסו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים, מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות גדולות, ואז לבשל אותם במחבת יבשה להגדיר על חום בינוני עד השחמה קלה מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר אותם לקערה גדולה, לכסות עם מים רותחים, ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, להמיס 2 כפות של שומן בייקון בתנור הולנדי גדול או צרפתי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיף את הבצל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
לדחוף את הבצל והשום לצדדים של הסיר, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות הבשר בקבוצות, להשחים אותם היטב בשומן שיורית. כשהם חומים, מעבירים אותם לצלחת ומוסיפים עוד עד שכולם נעשים יפה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
תוריד את הסיר מהחום. לגרוף את הבצל והשום ולמקם אותם בבלנדר או במעבד מזון מצויד להב החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את הצ ' ילי במערך מסננת בכיור, ולאחר מכן מוסיפים אותם לבלנדר או מעבד מזון. כמו כן להוסיף את רוטב ווסטרשייר, טימין, אורגנו, ציפורן, פלפל, עלה דפנה. תערובת או מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
ממיסים את 2 כפות הנותרים שומן בייקון בסיר להגדיר בחזרה על אש בינונית. לגרד את הדבק צ ' ילה לתוכו ומטגנים במשך 3 דקות, תוך ערבוב כמעט כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
להחזיר את הבשר וכל מיצים על הצלחת לסיר. גם להוסיף את המרק וחומץ. להביא מבשלים, ערבוב מדי פעם; ואז לכסות, להפחית את החום נמוך מאוד, ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הבננות לסיר וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר מתפרק במכרז, בין 1 ל-1½ שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר