קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

לבשל את הספר: מולים בקארי

לבשל את הספר: מולים בקארי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, ו לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. זרוק את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בשני שלישים של עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
3
מפזרים אבקת קארי, זנגביל, וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
להשליך כל מולים שמרגישים כבדים (מה שאומר שהם מלאים בחול), יש פגזים שבורים, או לא לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
יוצקים את היין לסיר מרווח. מולה במולים, לכסות בחוזקה, ומבשלים על חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד הפגזים פופ פתוח, 7 עד 10 דקות. לזרוק את כל מולים שמסרבים לפתוח, אז לקטוף את כל אבל 18 מהקונכיות שלהם. מסננים את נוזל mussel.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף 1 1/2 כוסות של נוזל mussel למחבת עם תערובת עגבניות, ולאחר מכן להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה על חום גבוה כדי להתעבות מעט. אם אתה מעדיף קארי brothy, להוסיף יותר mussel נוזלי; אם זה קארי שמנת שאתה אחרי, להפחית את התערובת יותר. מתבלים ברוטב פירי-פירי, מלח ופלפל לפי הטעם. קח את המחבת את החום ומערבבים במולים הפגועים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כפית את האורז ב 6 קערות העליון עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים כל אחד עם מולים בקונכיות שלהם, ומקלחים עם העגבניות הנותרות והכוסברה. תעביר את רוטב הפירי-פירי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.