זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את מתכנן מסיבת הספר: Crostini עם מולים, לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי, ו לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. זרוק את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בשני שלישים של עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
3
מפזרים אבקת קארי, זנגביל, וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
להשליך כל מולים שמרגישים כבדים (מה שאומר שהם מלאים בחול), יש פגזים שבורים, או לא לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
5
יוצקים את היין לסיר מרווח. מולה במולים, לכסות בחוזקה, ומבשלים על חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד הפגזים פופ פתוח, 7 עד 10 דקות. לזרוק את כל מולים שמסרבים לפתוח, אז לקטוף את כל אבל 18 מהקונכיות שלהם. מסננים את נוזל mussel.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף 1 1/2 כוסות של נוזל mussel למחבת עם תערובת עגבניות, ולאחר מכן להוסיף את הקרם ולהביא לרתיחה על חום גבוה כדי להתעבות מעט. אם אתה מעדיף קארי brothy, להוסיף יותר mussel נוזלי; אם זה קארי שמנת שאתה אחרי, להפחית את התערובת יותר. מתבלים ברוטב פירי-פירי, מלח ופלפל לפי הטעם. קח את המחבת את החום ומערבבים במולים הפגועים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בצל לבן, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כפית את האורז ב 6 קערות העליון עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים כל אחד עם מולים בקונכיות שלהם, ומקלחים עם העגבניות הנותרות והכוסברה. תעביר את רוטב הפירי-פירי ליד השולחן.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.