לבשל את הספר: מרנג נשיקות
לבשל את הספר: מרנג נשיקות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קורנפלור, אבנית, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נשיקות מרנג, נשיקות קצפת אני, ו נשיקות מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדפי התנור למיקומים העליונים-האמצעיים והתחתונים וחמם את התנור ל-225 ° F. קו 2 יריעות אפייה גדולות עם נייר קלף.
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, ומלח בקערה קטנה.
מקציפים את חלבוני הביצה, וניל, וקרם של טרטר יחד עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 1 דקה. הגבר את מהירות המיקסר לגובה בינוני והצלף את הלבנים לתלים רכים, גבהים, בערך דקה 1. בהדרגה שוט בתערובת הסוכר, על 1 דקה. המשיכו להלהיב את הלבנים עד שהם מבריקים וליצור פסגות נוקשות, 1 עד 3 דקות.
השתמש בכפית או שקית מאפה מצויד קצה רגיל לעשות 1 1/4 אינץ 'רחב מרנג נשיקות על סדיני אפייה מוכנים, במרווחים על 1 אינץ' זה מזה.
אופים את מרנג במשך 1 שעה, מיתוג וסיבוב דפי האפייה באמצע אפייה. כבה את התנור ואפשרלmeringues להתקרר בתנור, כ 1 שעה (או 2 שעות במזג אוויר לח או גשום).
הסר את העוגיות מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, על 10 דקות.