לבשל את הספר: צ'יפס הכפר
אם יש לך מלח ים, בליס תפוחי אדמה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקרצף את תפוחי האדמה מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים חצי לאורכו, ולאחר מכן לרצועות ארוכות, על 1/4 אינץ ' עבה.
בסיר עמוק או טיגון עמוק שומן, חום על 3 אינץ ' של שמן עד מדחום קורא 121°. קו מגש מתכת או גיליון אפייה עם מגבות נייר.
הוסף קומץ אחד של תפוחי אדמה לסיר. מטגנים עד מכרז אבל אין צבע.
ניקוז על מגבות נייר. חזור על ההליך עד שכל הרצועות מבושלות. להכניס למקרר עד שיתקרר.
מחממים את השמן ל 177°. קו מגש המתכת עם מגבות נייר טרי.
מוסיפים את תפוחי האדמה המקוררים כמה חופנים בכל פעם לשמן ומטגנים עד זהוב ופריך.
ניקוז על מגבות נייר. לזרוק עם רוזמרין, קורנית, ומלח בעוד פרוסות עדיין חם.