קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

לבשל את הספר: קארי טלה Maharashtran

לבשל את הספר: קארי טלה Maharashtran
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כבש Maharashtran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך זנגביל, בצל, פתיתי קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו לבשל את הספר: כבש Kofta, לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, ו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות בלנדר, לעשות משחה חלקה של זנגביל ושום עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את השמן בסיר nonstick, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
הסר מחצית ושמורה.
4
מוסיפים את זרעי הפרג ואת פתיתי הקוקוס המיובשים הלא ממותקים למחבת וממשיכים לבשל עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
לגרד לתוך בלנדר תערובת כדי להדביק בסדר, הוספת קצת מים כדי לעזור, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כפית את הבצלים השמורים בחזרה למחבת, מחממים ומוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת ממרח השום. מבשלים עד חום זהוב, סביב 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הכבש וחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות, סביב 4 דקות. מערבבים את המלח והתבלינים ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את חלב הקוקוס, הדבק תמרינדי ואת הדבק בצל ופרג יחד עם התזה טובה של מים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 5 דקות. הרוטב צריך להיות שמנת, לא עבה מדי או רזה. לטעום ולהתאים את התיבול, מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גויה סאזוןגויה סאזון
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר)
Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר)
מן הקרקעות צפופות של אוסטריה ויינווירטל, בבקבוק תחת כובע כתר נוח (אין כלים מפוארים הדרושים) ורק נפח מספיק עבור 2 אנשים.