תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: כבש Maharashtran. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 585 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך זנגביל, בצל, פתיתי קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו לבשל את הספר: כבש Kofta, לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, ו מבשלים את הספר: ניוקי שקדים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות בלנדר, לעשות משחה חלקה של זנגביל ושום עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את השמן בסיר nonstick, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את זרעי הפרג ואת פתיתי הקוקוס המיובשים הלא ממותקים למחבת וממשיכים לבשל עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס לא ממותק
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לגרד לתוך בלנדר תערובת כדי להדביק בסדר, הוספת קצת מים כדי לעזור, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כפית את הבצלים השמורים בחזרה למחבת, מחממים ומוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת ממרח השום. מבשלים עד חום זהוב, סביב 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הכבש וחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות, סביב 4 דקות. מערבבים את המלח והתבלינים ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את חלב הקוקוס, הדבק תמרינדי ואת הדבק בצל ופרג יחד עם התזה טובה של מים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 5 דקות. הרוטב צריך להיות שמנת, לא עבה מדי או רזה. לטעום ולהתאים את התיבול, מערבבים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.