לבשל את הספר: קבב בסגנון חלבי עם תפוחי אדמה Moutabel
לבשל את הספר: קבב בסגנון אל חלבי עם תפוחי אדמה Moutabel יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 818 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יוגורט, פלפל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים, מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, ו לבשל את הספר: פנקייק
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה. ללוש בקערה במשך 10 דקות עד שהוא דומה בצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לעצב את הקבב על שיפודי מתכת שטוחים, באמצעות כ 3 כפות עבור כל, בעיצוב הבשר סביב הקצה העליון של שיפוד. להקפיא במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לבנות אש חמה בגריל חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
תוציא את הקבב מהמקפיא. גריל במשך 6-8 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כדי להפוך את moutabel: לבשל את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים קלות על חום בינוני עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מסננים ומעבירים לקערה. לרסק גס את תפוחי האדמה עם עורם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את מיץ הלימון, טחינה, יוגורט וכמון. העונה ומפזרים עם זרעי קנבוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זרעי קנבוס
טחינה
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
החלק את הבשר מעל שיפודים ומגישים עם moutabel תפוחי אדמה.