לגימת רימונים מתובלת קרה
אם יש לך מקל קינמון, מיץ רימונים, קישוטים: נתחי אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לגימת רימונים מתובלת, לגימת רימונים מחושלת, ו וודקה אוכמניות רימון.
הוראות
לבשל מקל קינמון, ציפורן, וג ' ינג ' ר בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד קינמון הוא ריחני.
מערבבים בהדרגה מיצים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 15 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל לתוך כד חסין חום; להשליך מוצקים.
בואו לעמוד 30 דקות. כיסוי וצינה 2 שעות. חנות במקרר עד 2 ימים. מערבבים ומגישים על קרח.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו POM נפלא 100% מיץ רימונים ומיץ ענבים לבן 100% של וולש.