קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לה דום

לה דום
Le Dome עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 424 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי חתיכות שוקולד מרירות, קרם מאפה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כיפת לימון, עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, ו כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו.

הוראות

1
אסוף את המרכיבים שלך. מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
כדי להפוך את מרנג, מקציפים את חלבוני הביצה במהירות גבוהה עם 1/2 כוס הסוכר עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
3
הוסף עוד 1/3 כוס הסוכר והשוט עד פסגות נוקשות טופס. לנצח את 1/3 הנותרים כוס סוכר. מקפלים פנימה את ארוחת אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
4
באמצעות שקית מאפה (או שקית אחסון עם פינות מנותקות) צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג שטוח על תבנית אפייה אחת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
על תבנית אפייה שנייה, צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג כיפת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים במשך 1 שעה ו 30 דקות. הקש מרנג כדי לראות אם הוא יבש ולהסיר באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
בעוד המקצפת מתבשלת, עם מקלף, מגלחת 3/4 כוס כל אחת מחטיפי השוקולד הלבנים והמרירים ומקררת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד מרירחטיף שוקולד מריר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
8
כדי להפוך את chantilly( קצפת), לשלב את השמנת והסוכר הכבדים בקערה בינונית והכה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
כדי להפוך את הקרם מאפה: בסיר כבד, מערבבים יחד את החלב ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חלמוני הביצה והביצה. מערבבים יחד את הסוכר הנותרים ואת קורנפלור; ואז מערבבים אותם לתוך הביצה עד חלקה. כאשר החלב מגיע לרתיחה, לטפטף אותו לתוך הקערה בזרם דק תוך ערבוב כך שאתה לא לבשל את הביצים. להחזיר את התערובת לסיר, ולאט לאט להביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן כך הביצים לא מתקפלות או צורב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
כאשר התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה, להסיר מהחום. מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד החמאה מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12
יוצקים לתוך מיכל חסין חום ומניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
כדי להפוך את קרם וניל, לשים את הקרם מאפה בקערה גדולה ולהוסיף את תמצית וניל. לגרד את זרעי וניל לתוך הקערה, ולקפל במחצית שנטילי. עבור קרם השוקולד, ממיסים את השוקולד בחום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
קרם מאפהקרם מאפה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
14
לשים את הקרם בצק בקערה גדולה ולקפל את השוקולד נמס עד בשילוב. מקפלים בשנטילי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
מורחים את קרם וניל על חצי התחתון מרנג העליון עם מרנג domed.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מורחים שכבה של קרם על צמרות כיפות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
חזור על התהליך עם קרם השוקולד והקצפת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
18
יוצקים את שבבי השוקולד כהה ולבן על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
19
מגישים מיד או לאחסן במקרר.