קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לובסטר Lo Mein סלט

לובסטר Lo Mein סלט
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? לובסטר Lo Mein סלט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מי קרח, פלפל, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו לובסטר יי מיין (אטריות לובסטר), Pancit קנטון (aka lo מיין או צ'או מיין), ו Lo Mein אטריות סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם באמצעות לובסטרים חיים, לצלול אותם ראש הראשון לתוך סיר גדול של מים רותחים ומבשלים עד שהם אדומים בהירים בכל רחבי, על 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את הלובסטרים לקערה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לפצח את הטפרים והזנב ולהסיר את כל הבשר. חותכים את הזנב ואת טופר בשר 1/4 אינץ ' עבה להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שימו את ההיג ' יקי בקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומניחים בצד עד שהתרככו, כ -15 דקות. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה עם 1 כפית סוכר ושמן שומשום 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את hijiki ולהוסיף אותו לקערה. שים בצד לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בסיר בינוני של מים רותחים, blanch את אפונה שלג עד ירוק בהיר, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את אפונה שלג למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מסננים ולטפוח יבש, ואז לחתוך את אפונה השלג לאורך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
6
בקערה, לשלב את השום, זנגביל, פלפל אדום מרוסק, רוטב דגים, מיץ ליים ואת הנותרים 2 כפות סוכר 1 כפית שמן שומשום. מערבבים 5 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב, עד אל דנטה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מסננים את האטריות במסננת ומחזירים אותם לסיר. ממלאים את המחבת במים קרים ומערבלים את האטריות מסביב, ואז מתנקזים. חזור על התהליך עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים את האטריות היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
בקערה גדולה, לשלב את האטריות עם לובסטר, אפונה שלג ואת hijiki ואת המרינדה שלה. לזרוק היטב, באמצעות ידיים נקיות או מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את רוטב הדגים ואת עלי הכוסברה, מתבלים בפלפל וזורקים היטב. הפוך את הסלט על מגש גדול, מפזרים את הבוטנים על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
רוטב דגיםרוטב דגים
שום מולבןשום מולבן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
13
המלצת יין: ריזלינג פשוט עם רמז של מתיקות יהיה להדגיש את העושר של הלובסטר ולאזן את הטעמים האסיאתיים של אצות ורוטב דגים. שקול את Sichel Piesporter 1994 Goldtrpfchen Riesling Sptlese מגרמניה או את שמורת Cellarmaster של יקב קולומביה 1993 Johannisberg Riesling ממדינת וושינגטון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
ריזלינגריזלינג
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אצותאצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. אתה יכול לנסות Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר גיל יש גם ניחוח מצומק, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אבל מאוחר יותר מתחזק ולאחר מכן שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכה וכבד אווז.