קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות4
מגזין

לזניה ארטישוק שמנת

לזניה ארטישוק שמנת
מתכון לזניה ארטישוק שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מרק עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה ארטישוק שמנת, לזניה ארטישוק ואספרגוס, ו מתכון לזניה ארטישוק שמנת לאפות.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את המים ומיץ לימון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים את הבסיס של כל ארטישוק. הצמד את העלים החיצוניים עד שתגיע עלים צהובים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
חותכים את השליש העליון של ארטישוק; ארטישוק רבעון. מיד במקום ארטישוקים בתערובת מים כדי למנוע מהם בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
ארטישוק ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
5
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות f. אטריות קוק על פי הוראות החבילה; ניקוז. יש לשטוף במים קרים; לנקז שוב. בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מוסיפים ארטישוקים, צנוברים וחצי מהשום. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד ארטישוק רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מעבירים לקערה הגדולה. מערבבים בגבינת ריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/2 כוס של בזיליקום, הביצה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
לרוטב: בקערה קטנה או מידה זכוכית, לשלב מרק וקמח. בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מוסיפים את השום הנותר; מבשלים ומערבבים עד השום רך אבל לא חום. מערבבים בתערובת קמח וחצי. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מעובה ותוססת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
10
הסר מהחום. מערבבים את בזיליקום 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
בקערה קטנה, לשלב גבינת מוצרלה ושאר 1/2 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של ungreased 3 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
שכבה שלוש של אטריות מבושלות בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
14
מורחים בשליש מתערובת הארטישוק ובשליש מהרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מפזרים 1/2 כוס של תערובת מוצרלה. חזור על אטריות שכבות, תערובת ארטישוק, רוטב, תערובת מוצרלה עוד פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
אופים, חשוף, במשך 35 עד 40 דקות עד הקצוות הם תוסס העליון הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
17
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה. עושה 12 מנות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.