קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

לזניה חצילים

לזניה חצילים
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכי לחנות וקחי חצילים, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. נסו לזניה חצילים, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן שני דפי אפייה עם 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להקציף ביצים ומים יחד בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מערבבים גבינת פרמזן, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור טחון בצלחת רדודה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
מלחמלח
4
טובלים פרוסות חצילים בתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ביצהביצה
5
הקש פרוסות לתוך הפירורים הקש על עודף. מסדרים פרוסות על סדיני האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים פרוסות חצילים בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, 20 עד 25 דקות. חציל הפוך ואופים 20 עד 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר חצילים מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 400 מעלות F (200 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בקר טחון. בשר בקר העונה עם מלח ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
בשר טחוןבשר טחון
שמן זיתשמן זית
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
10
מסננים שומן עודף.
11
מערבבים רוטב עגבניות לתוך בשר טחון; מביאים לרתיחה ומניחים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בשר טחוןבשר טחון
רוטברוטב
12
שמן צלחת אפייה 9x13 עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
מניחים 1/3 של פרוסות חצילים על החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
14
יוצקים 1/3 של רוטב עגבניות עם בשר טחון על גבי שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בשר טחוןבשר טחון
חצילחציל
15
מפזרים 1/3 של גבינת מוצרלה על גבי שכבת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטברוטב
16
חזור 2 פעמים נוספות, מסיים עם שכבה של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
17
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור