לזניה לבישול איטי
המתכון לזניה לבישול איטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לכי לחנות וקחי עגבניות, פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות, שום, אורגנו, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. בקערה בינונית נוספת, לשלב את ריקוטה, פטרוזיליה, פרמזן, ו 1/4 פלפל כפית. כפית 1/3 כוס של תערובת העגבניות לתוך הקערה של סיר איטי. למעלה עם שכבה אחת של אטריות, לשבור אותם כדי להתאים לפי הצורך.
תוסיף חצי מהכריך השוויצרי. מנה עם שליש מתערובת הריקוטה ושליש מתערובת העגבניות הנותרת.
מחממים תנור ל 375 F. בצע את המתכון לעיל באמצעות לא להרתיח אטריות לזניה במקום מיובשים ולשכב את החומרים בתנור הולנדי או תבשיל גדול. מכסים ואופים עד האטריות מכרז, 50 דקות עד 1 שעה.