קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

לזניה לבישול איטי

לזניה לבישול איטי
המתכון לזניה לבישול איטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לכי לחנות וקחי עגבניות, פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות, שום, אורגנו, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. בקערה בינונית נוספת, לשלב את ריקוטה, פטרוזיליה, פרמזן, ו 1/4 פלפל כפית. כפית 1/3 כוס של תערובת העגבניות לתוך הקערה של סיר איטי. למעלה עם שכבה אחת של אטריות, לשבור אותם כדי להתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תוסיף חצי מהכריך השוויצרי. מנה עם שליש מתערובת הריקוטה ושליש מתערובת העגבניות הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מפזרים שליש המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1
מחממים תנור ל 375 F. בצע את המתכון לעיל באמצעות לא להרתיח אטריות לזניה במקום מיובשים ולשכב את החומרים בתנור הולנדי או תבשיל גדול. מכסים ואופים עד האטריות מכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מוכנות לתנוראטריות לזניה מוכנות לתנור
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה