לזניה קישואים
זוקיני לסגנן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בקר טחון, רוטב עגבניות, בצל ופלפל. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה", לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה" דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים רוטב עגבניות ותבלינים. מביאים לרתיחה; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
בינתיים חותכים קישואים ל-1/4 אינץ'. פרוסות. בקערה קטנה, לשלב גבינת קוטג ' וביצה. ב-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה, מניחים מחצית מהקישואים; מפזרים חצי קמח. למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' וחצי תערובת בשר. חזור על שכבת קישואים וקמח.
מפזרים גבינת מוצרלה ושאר תערובת הבשר.
אופים בחום של 375 כ 40 דקות או עד לחימום.
מפזרים גבינה נוספת אם רוצים.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפריה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.