קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

לזניה קלאסית

לזניה קלאסית
קלאסי לזניה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר בקר טחון, גבינת ריקוטה קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים את פתיתי הנקניקיות, הבקר, הבצל, הגזר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
ניקוז.
4
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו, הבזיליקום, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 45 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ושאר הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה רבע מהאטריות, שליש מתערובת הריקוטה, רבע מרוטב הבשר ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מכסים ואופים ב 400 לום במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מפזרים את מוצרלה שנותרה; אופים, לא מכוסים, 10 דקות יותר או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את קזאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. לחיך מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מצוינת.