לזניה קלה לבישול איטי
לזניה קלה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עגבניות, מנגולד שוויצרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה נהדר. נסו לזניה קלה לבישול איטי, סיר איטי קל איטי סיר סיר קלוי סטייק, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה קוביות עגבניות, שום, אורגנו, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מערבבים גבינת ריקוטה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן ו 1/4 כפית פלפל בקערה נפרדת.
כף כ-1/3 את תערובת העגבניות לתחתית סיר איטי. למעלה עם שכבה אחת של אטריות לזניה, לשבור אותם לפי הצורך כדי להתאים את הצורה של החרס.
שכבו כמחצית המנגולד השוויצרי על גבי האטריות. דולופ על 1/3 מתערובת גבינת הריקוטה על גבי המנגולד ומורחים עוד 1/3 את תערובת העגבניות על הריקוטה.
מפזרים כ -1 / 3 מגבינת המוצרלה מעל תערובת העגבניות. חזור על שכבות של אטריות לזניה, מנגולד שוויצרי, תערובת ריקוטה, תערובת עגבניות וגבינת מוצרלה, בהתאמה.
מבשלים על נמוך עד שאטריות הלזניה רכות, 2 עד 3 שעות.