מתכון בשר לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 542 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ולאחר מכן מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, אורגנו, בזיליקום ושומר, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה והתפוררה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים יחד את פרמזן-רג 'יאנו, גבינת קוטג', 2/3 כוס מוצרלה והביצה בקערה קטנה. מערבבים את הפטרוזיליה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
כסף ללא נעליים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כפית רבע מהרוטב לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מניחים 3 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי הרוטב בלי חופפים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מורחים חצי מתערובת גבינת הקוטג ' על אטריות ומעל עם עוד רבע מהרוטב. חזור על השכבות, מסתיים ברוטב, ומפזרים על גבינת מוצרלה הנותרים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.