לחם אגס
לחם אגס הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לחם אגס, לחם אגס, ו לחם אגס.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל, סודה לשתיה ואגוז מוסקט; להפריש. בקערה אחרת, לטאטא את הסוכר, שמן וחמאה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד לחלח (הבלילה תהיה נוקשה). מערבבים באגסים.
יוצקים לשני משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
אופים ב 350° במשך 55-65 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.