לחם חיטה מתוק
לחם חיטה מתוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הלחם שלך. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 86 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר חום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קערות לחם חיטה מתוקות, לחם מחיטה מלאה רכה ומתוקה, ו דבש לחם מחיטה מלאה: חיטה סדוקה.
הוראות
הקציפו מים, חלב, סוכר חום, דבש ו -1 / 4 כוס שמן צמחי יחד בקערה.
מוסיפים קמח מלא, קמח לכל מטרה, שמרים ומלח; מערבבים עד שהבצק מחזיק יחד. הופכים בצק על משטח מקומח ולשים לתערובת אחידה.
יוצקים 1 כף שמן צמחי לקערה.
מניחים בצק לתוך הקערה ולהפוך מעיל שווה עם שמן. אפשר בצק לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אגרוף בצק ולשים 4 עד 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים ויוצרים כל חצי לכיכר.
מניחים כיכרות בתבניות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'. מניחים לתפוח עד שהבצק כ -1 אינץ ' מעל התבנית, כ -30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 20 עד 25 דקות. מצננים מעט לפני החיתוך.