קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם לבן דבש

לחם לבן דבש
לחם לבן דבש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 12 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלבון ביצה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם לבן חלב ודבש, לחם לבן-לבן עם גרעיני חמנייה ודבש, ו אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה בלסמי לבן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המים בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מצורף וו בצק. אם הקערה קרה, וודא שטמפרטורת המים לא יורדת מתחת ל -110 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את השמרים והסוכר; מערבבים ומאפשרים להם להתמוסס במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את החלב, החמאה והדבש.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
6
מוסיפים את החלמונים, 3 כוסות הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים במהירות נמוכה כ -5 דקות. כשהמיקסר עדיין במהירות נמוכה, הוסיפו עוד 2 כוסות קמח. מעלים את המהירות לבינונית ומוסיפים לאט מספיק מהקמח שנותר כדי שהבצק לא יידבק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים את הקמח לאט; תמיד אפשר להוסיף עוד אבל אי אפשר להוציא אותו. ללוש במהירות בינונית כ-8 דקות, להוסיף קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
9
זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים ביד דקה, עד שהבצק חלק ואלסטי. משמנים קערה בחמאה, מכניסים את הבצק לקערה ואז הופכים אותה כך שהחלק העליון חמאה קלות. מכסים את הקערה במגבת לחה ומאפשרים לה לעלות במשך שעה אחת,עד להכפלת נפח.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
משמנים שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בחמאה. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים כל חצי לצורת כיכר ומניחים כל אחד בתבנית מוכנה. מכסים שוב במגבת הלחה, ומניחים לתפוח שוב למשך שעה, עד להכפלת נפחו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.כשהבצק מוכן, מברישים את החלקים עם החלבון ואופים את הלחמים במשך 40 עד 45 דקות, עד שהם נשמעים חלולים כשמקישים עליהם. הופכים אותם מהמחבתות ומצננים לחלוטין על רשת לפני שפורסים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף