קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם מטוגן עם תותים ושמנת

לחם מטוגן עם תותים ושמנת
צריך ארוחת בוקר צמחונית? טוסט צרפתי עם תותים ושמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תותים וקרם פרנץ ' טוסט מקלות, תותים וקרם ממולא לחם צרפתי, ו תותים וקרם ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 200 מעלות F, ומחממים מגש מנה עמיד בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר בינוני, לשלב 2 כוסות של פירות יער עם המים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני עד פירות יער מתרככים ומניחים בצד עד מוכן לשרת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
בקערה רדודה, גדולה מספיק כדי לספוג כמה פרוסות לחם, לטאטא יחד ביצים 1 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה ולא דביקה או מחבת מעל חום בינוני, להמיס טפיחה גדולה של חמאה. הקפד לכסות את משטח הבישול עם חמאה מומסת. עבודה בקבוצות, לטבול עם זאת פרוסות רבות של בריוש זה יכול להיות מבושל על המחבת בכל פעם, בתערובת ביצה / שמנת. הפוך לחם מעל ולהיות בטוח לא לתת את הלחם לקבל רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הלחם למחומם מראש וחמאה ומבשלים עד חום זהוב מעט פריך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את הלחם המטוגן המבושל על המגש החם בתנור ומכסים באופן רופף בנייר כסף. אלה יחממו בתנור בעוד הפרוסות הנותרות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מקציפים את כוס 1 הנותרים של שמנת, בקערה בינונית, עם מערבל יד, עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים את הלחם המטוגן עם התותים החמים, נותרים פרוסים טריים וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים