קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מערבולת קינמון

לחם מערבולת קינמון
אם יש לך מלח, קינמון טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב יחד 1/3 כוס סוכר 2 כפיות קינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח ונותר 1 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים ביצה, חלב ושמן; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים עד רק לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
4
יוצקים חצי הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים חצי תערובת קינמון/סוכר שמורות. חזור עם הבלילה הנותרים ותערובת קינמון / סוכר. צייר סכין דרך הבלילה לשיש.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 50 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לעטוף בנייר כסף ולתת לשבת לילה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת