לחם פסחא יווני (Tsoureki)
לחם פסחא יווני (Tsoureki) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 311 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. לכי לחנות וקחי סוכר מגורען, שקדים, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Tsoureki (לחם פסחא יווני), לחם פסחא יווני [Tsoureki], ו לחם פסחא יווני-Tsoureki (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לחמם 3/4 כוס חלב עד חם למגע אבל לא חם (על 105°f כדי 115°f על מדחום מיידי לקרוא).
מעבירים את החלב החם לקערה גדולה ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש במשך כ 15 דקות כדי להפעיל את השמרים.לנפות את הקמח, סוכר, מלח, mahlepi (אם שימוש), ו מסטיק (אם שימוש) יחד לתוך קערה גדולה; סט aside.In סיר קטן, להמיס 7 כפות של החמאה.
תן לחמאה להתקרר, ואז להעביר לקערה בינונית.
מוסיפים את הביצים ואת גרידה כתומה ומכים יחד. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת השמרים עד בשילוב.באמצעות כף, מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת השמרים-ביצה עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלקה, flouring את הידיים ואת פני השטח לפי הצורך, על 10 דקות.מעיל גיליון אפייה ו 16 אינץ חתיכת פלסטיק לעטוף עם הנותרים 1 כף חמאה. מניחים את הבצק על תבנית האפייה ומכסים אותו בניילון נצמד, צד החמאה למטה.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
הסר את עטיפת הפלסטיק ולהניח אותו בצד. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות (כ 12 אונקיות כל אחד).
מגלגלים את החלקים ל 1-1 / 4-by-16-1/2-חבלי אינץ'. צבטו את כל 3 החלקים יחד בקצה אחד כדי לאבטח, ולאחר מכן לקלוע את החבלים, לכרוך את הביצה הקשה האדומה (אם משתמשים) לתוך הלחם. לצבוט את הקצה השני של החבלים יחד כדי לאבטח את הצמה. מניחים את הבצק הקלוע על תבנית האפייה המוכנה, מכסים עם גלישת הפלסטיק החמאה( צד החמאה למטה), ומניחים לעלות במקום חם עד מוכפל בגודל, בערך 1 שעה. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה ב middle.In קערה קטנה, להכות יחד את חלמון הביצה הנותרים 1 כף חלב. עם מברשת מאפה, באופן שווה מברשת את תערובת הביצה על הבצק עלה, ואז מפזרים את השקדים מעל, לחיצה על האגוזים בעדינות לתוך הבצק.
אופים עד הלחם הוא השחמה ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 88° על מדחום מיידי לקרוא, על 30 דקות.